In Noctamid® we trust

Fins i tot les feres semblen dolces mentre descansen.

… o “la importància d’un bon descans”. Quanta raó tenen els fabricants de matalassos que s’han apropiat aquest fet com slogan! Sempre havia pensat que feien una publicitat sobredimensionada, però ara m’hi reafirmo en cada lletra.

Durant les últimes setmanes he patit un lleu trastorn d’insomni, d’origen desconegut, que no havia conegut encara fins els meus 30 anys. Habitació sense gens de soroll, matalàs de primera i temperatura ideal, però les hores passaven i passaven…

El cert és que, des que era un bebè, els meus pares m’han dit que sempre he dormit “com una lirona”, que no és el mateix que dormir moltes hores, sinó a dormir bé, d’una tirada.

Ahir em vaig prendre el meu segon somnífer de la vida. Però l’he agraït. M’he llevat molt més relaxada, concentrada i de bon humor! Sembla mentida com mai no havia donat importància a aquest fet fins que no n’he patit els seus efectes!

Clara Lapiedra

About these ads

2 pensamientos en “In Noctamid® we trust

Deja un comentario

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s