Inicio » Reflexiones » Avui correm per tu

Avui correm per tu

Introduce tu dirección de correo electrónico para seguir este Blog y recibir las notificaciones de las nuevas publicaciones en tu buzón de correo electrónico.

Únete a otros 3.313 seguidores

Mi sección en el Diari ARA

ara_android_icon

Instagram

Limoni di #Sorrento, così grandi come meloni 🍋 #Deaquísaleellimoncellodivinotesoro #DolceFarNiente #travel #traveling #vacation #instatravel #instagood #trip #holiday #photooftheday #fun #travelling #tourism #instapassport #instatraveling #mytravelgram #travelgram #igtravel #carpediem #bonavida #happy #life #dulceespera #couple #family #lovetravelling #SummerInItaly #Italy #Eataly #Sfogliatella e #babà, i #dolci tipici della #Campania 🍰 #travel #traveling #vacation #visiting #instatravel #instagood #trip #holiday #photooftheday #travelling #tourism #tourist #instapassport #instatraveling #carpediem #bonavida #happy #life #dulceespera #couple #family #SummerInItaly #travelgram #Italy #holidays #Eataly Italy 2015 🇮🇹 #travel #traveling #vacation #visiting #instatravel #instagood #trip #holiday #photooftheday #travelling #tourism #tourist #instapassport #instatraveling #carpediem #bonavida #happy #life #dulceespera #couple #family #SummerInItaly #travelgram #Italy #beach #holidays #Eataly #Italy #Italia #summer2015 The #Vatican city 🔑 #travel #traveling #vacation #visiting #instatravel #instagood #trip #holiday #photooftheday #travelling #tourism #tourist #instapassport #instatraveling #carpediem #bonavida #happy #life #dulceespera #couple #family #SummerInItaly #travelgram #Italy #beach #holidays #Rome #Roma #Eataly #SPQR 👢#Roma #summer #summertime #sun #hot #sunny #warm #fun #beautiful #sky #clearskys #season #seasons #instagood #instasummer #photooftheday #clearsky #bluesky #vacationtime #weather #summerweather #dulceespera #happy #couple #family #bonavida #holidays #lovetravelling #LaDolceVita Fontana di Trevi, #Rome 💦 #summer #summertime #sun #hot #sunny #warm #fun #beautiful #sky #clearskys #season #seasons #instagood #instasummer #photooftheday #clearsky #bluesky #vacationtime #weather #summerweather #Roma #FontanaDiTrevi #dulceespera #happy #couple #family #bonavida #holidays #lovetravelling

Les meves companyes.

De les més de 10.000 participants que hem participat avui a la 6ª edició de la Cursa de la Dona, 1.000 podrien patir càncer de mama. Tots en coneixem alguna. La participació és més simbòlica que per classificació, de solidaritat envers les afectades, doncs 5km no són res comparat amb la cursa que suposa superar aquesta lluita. Com apunt anecdòtic: el punt de sortida i arribada era l’Arc del Triomf.

Es destina 1 € de cadascuna de les inscripcions per aquesta causa. La bona notícia és que la investigació avança molt ràpid i cada cop hi ha més casos d’èxit en el seu tractament, especialment quan el diagnòstic es produeix en fases molt inicials.

Jo hi he participat amb companyes de feina, aportant el nostre granet de sorra encara que només sigui amb un gest. Ha estat molt motivador veure dones de totes les edats, fins i tot nenes i mares amb cotxets. Ha estat un moment molt emotiu, i hem pogut llegir missatges com “mai no correràs sola” o “avui correm per tu”. L’any que ve repetiré.

Clara Lapiedra


Deja un comentario

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Seguir

Recibe cada nueva publicación en tu buzón de correo electrónico.

Únete a otros 3.313 seguidores

A %d blogueros les gusta esto: