Inicio » Reflexiones » Cincomentarios

Cincomentarios

Introduce tu dirección de correo electrónico para seguir este Blog y recibir las notificaciones de las nuevas publicaciones en tu buzón de correo electrónico.

Únete a otros 3.313 seguidores

Mi sección en el Diari ARA

ara_android_icon

Instagram

Limoni di #Sorrento, così grandi come meloni 🍋 #Deaquísaleellimoncellodivinotesoro #DolceFarNiente #travel #traveling #vacation #instatravel #instagood #trip #holiday #photooftheday #fun #travelling #tourism #instapassport #instatraveling #mytravelgram #travelgram #igtravel #carpediem #bonavida #happy #life #dulceespera #couple #family #lovetravelling #SummerInItaly #Italy #Eataly #Sfogliatella e #babà, i #dolci tipici della #Campania 🍰 #travel #traveling #vacation #visiting #instatravel #instagood #trip #holiday #photooftheday #travelling #tourism #tourist #instapassport #instatraveling #carpediem #bonavida #happy #life #dulceespera #couple #family #SummerInItaly #travelgram #Italy #holidays #Eataly Italy 2015 🇮🇹 #travel #traveling #vacation #visiting #instatravel #instagood #trip #holiday #photooftheday #travelling #tourism #tourist #instapassport #instatraveling #carpediem #bonavida #happy #life #dulceespera #couple #family #SummerInItaly #travelgram #Italy #beach #holidays #Eataly #Italy #Italia #summer2015 The #Vatican city 🔑 #travel #traveling #vacation #visiting #instatravel #instagood #trip #holiday #photooftheday #travelling #tourism #tourist #instapassport #instatraveling #carpediem #bonavida #happy #life #dulceespera #couple #family #SummerInItaly #travelgram #Italy #beach #holidays #Rome #Roma #Eataly #SPQR 👢#Roma #summer #summertime #sun #hot #sunny #warm #fun #beautiful #sky #clearskys #season #seasons #instagood #instasummer #photooftheday #clearsky #bluesky #vacationtime #weather #summerweather #dulceespera #happy #couple #family #bonavida #holidays #lovetravelling #LaDolceVita Fontana di Trevi, #Rome 💦 #summer #summertime #sun #hot #sunny #warm #fun #beautiful #sky #clearskys #season #seasons #instagood #instasummer #photooftheday #clearsky #bluesky #vacationtime #weather #summerweather #Roma #FontanaDiTrevi #dulceespera #happy #couple #family #bonavida #holidays #lovetravelling

Sense necessitat de més preàmbuls, aposto a que ningú de vosaltres es va perdre el gran clàssic, ja fos al camp, per PPV o bé per la ràdio. Un regalàs per a qualsevol amant del bon futbol i una lliçó per a tots els partidaris de la humilitat i la feina en equip. Un partit d’aquells en què t’acabes abraçant amb els veïns de seient que acabes de conèixer, per celebrar els gols.

Imatge del mosaic, captada durant el cant de l’himne.

Malgrat el que molts periodistes controvertits opinaven, el cert és que el resultat i cadascun dels minuts van ser dignes de ser exposats en un museu. No entraré en criticar els contraris perquè seria fer llenya de l’arbre caigut, igual que no em va agradar sentir des de la grada la cantarella de “Ese portugués…” doncs considero que, si som exemplars en el joc, bé hauríem de ser-ho també a la grada. Els insults, les conductes racistes i de violència no entren en la meva concepció de futbol de primera. Dit això, jo em quedo amb els moments viscuts, la imatge projectada arreu del món, amb 400 milions d’espectadors que van poder veure imatges com la que acompanya aquestes línies.

En arribar a casa, vaig piular la primera paraula que em va venir al cap: Cincomentarios. Minuts més tard, rebia una menció de @diariARA que em deia que havia estat inclòs en un post sobre titulars.

Clara Lapiedra


1 Comentario

  1. […] This post was mentioned on Twitter by isnot_cat, Clara Lapiedra. Clara Lapiedra said: "Cincomentarios": Enèsim breu apunt del gran clàssic http://bit.ly/geG0Kb […]

Deja un comentario

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Seguir

Recibe cada nueva publicación en tu buzón de correo electrónico.

Únete a otros 3.313 seguidores

A %d blogueros les gusta esto: