Inicio » Marketing » L’atac dels cupcakes

L’atac dels cupcakes

Introduce tu dirección de correo electrónico para seguir este Blog y recibir las notificaciones de las nuevas publicaciones en tu buzón de correo electrónico.

Únete a otros 3.313 seguidores

Mi sección en el Diari ARA

ara_android_icon

Instagram

Limoni di #Sorrento, così grandi come meloni 🍋 #Deaquísaleellimoncellodivinotesoro #DolceFarNiente #travel #traveling #vacation #instatravel #instagood #trip #holiday #photooftheday #fun #travelling #tourism #instapassport #instatraveling #mytravelgram #travelgram #igtravel #carpediem #bonavida #happy #life #dulceespera #couple #family #lovetravelling #SummerInItaly #Italy #Eataly #Sfogliatella e #babà, i #dolci tipici della #Campania 🍰 #travel #traveling #vacation #visiting #instatravel #instagood #trip #holiday #photooftheday #travelling #tourism #tourist #instapassport #instatraveling #carpediem #bonavida #happy #life #dulceespera #couple #family #SummerInItaly #travelgram #Italy #holidays #Eataly Italy 2015 🇮🇹 #travel #traveling #vacation #visiting #instatravel #instagood #trip #holiday #photooftheday #travelling #tourism #tourist #instapassport #instatraveling #carpediem #bonavida #happy #life #dulceespera #couple #family #SummerInItaly #travelgram #Italy #beach #holidays #Eataly #Italy #Italia #summer2015 The #Vatican city 🔑 #travel #traveling #vacation #visiting #instatravel #instagood #trip #holiday #photooftheday #travelling #tourism #tourist #instapassport #instatraveling #carpediem #bonavida #happy #life #dulceespera #couple #family #SummerInItaly #travelgram #Italy #beach #holidays #Rome #Roma #Eataly #SPQR 👢#Roma #summer #summertime #sun #hot #sunny #warm #fun #beautiful #sky #clearskys #season #seasons #instagood #instasummer #photooftheday #clearsky #bluesky #vacationtime #weather #summerweather #dulceespera #happy #couple #family #bonavida #holidays #lovetravelling #LaDolceVita Fontana di Trevi, #Rome 💦 #summer #summertime #sun #hot #sunny #warm #fun #beautiful #sky #clearskys #season #seasons #instagood #instasummer #photooftheday #clearsky #bluesky #vacationtime #weather #summerweather #Roma #FontanaDiTrevi #dulceespera #happy #couple #family #bonavida #holidays #lovetravelling

En les converses de sobretaula, cada cop sembla més evident el fet que la cultura nord-americana s’acaba imposant als nostres costums. Quan jo era petita, recordo celebrar la castanyada a l’escola. Ens disfressàvem per Carnestoltes, amb l’enterrament de la sardina. Ara ens veiem immersos en un món gore i fantasmagòric que anomenen Halloween.

L’aparador d’una pastisseria de Barcelona, ple de cupcakes.

La nova moda ha entrat pels aparadors de les nostres pastisseries, des de les galetes amb diferents figures com els pastissos decorats com a regals, passant per les famosíssimes cupcakes. Si antigament preparàvem el clàssic pa de pessic els divendres a casa, com a cosa excepcional, ara el pa de pessic té forma de magdalenes decorades però es diuen cupcakes i ens envaeixen arreu: a les festes infantils, a les pastisseries de moda, a les revistes de tendències. Aquests dolços tenen el seu origen a finals del segle XVIII com a pastetes de te, preparades amb la mida d’una tassa per compartir en trobades socials.

Sigui com sigui, des de l’hàbit de fumar amb Humphrey Bogart a Casablanca, sembla que no ens resistim a la influència dels hàbits anglosaxons.

El dia que em serveixin gall dindi i celebrem acció de gràcies, m’hauré de rendir!

Clara Lapiedra


2 comentarios

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Jordi, Clara Lapiedra. Clara Lapiedra said: L'atac dels cupcakes! http://bit.ly/fmrOMc […]

Deja un comentario

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Seguir

Recibe cada nueva publicación en tu buzón de correo electrónico.

Únete a otros 3.313 seguidores

A %d blogueros les gusta esto: