Els Alumni d’ESADE estem d’enhorabona. El passat divendres, Eugènia Bieto va prendre possessió del nou càrrec com a Directora General de l’escola. No voldria passar per alt dedicar-li aquest breu apunt al meu blog, doncs sens dubte va resultar una persona referent en el meu pas per aquesta escola, com a professional i com a persona.

Eugènia Bieto, Directora General d’ESADE Business School.

Només em sap greu que hagi de deixar de donar classe, que més alumnes no puguin gaudir, com jo ho vaig fer, de les sessions d’entrepreneurship de 5h, en matins de dissabtes, que passaven volant, entre comentaris de casos (com el del Cirque du Soleil) i Business Plans inacabables. Dins i fora d’aquestes hores, va saber transmetre quelcom més que el merament acadèmic, responent emails amb tendresa i complicitat, fent gala d’uns valors que ens honoren.

De curriculum intatxable, ha desmostrat fer altament compatible el paper d’empresària, de professora, i de mare, convertint-se així en una bona persona bona, que prendré com a guia per a la resta de la meva vida.

Em quedo amb dues anècdotes: una quedarà per sempre entre nosaltres. L’altra és la frase que ens va dedicar al fotoàlbum que vam crear com a recordatori de promoció: “Os recordaré siempre como a la promoción del 50 Aniversario de ESADE, la que hizo unos Business Plans creativos, buenos y diversos, la que sufrió el vendaval de un sábado del mes de enero, la que hacía preguntas difíciles en clase y planteaba retos a los profesores. Gracias por estos recuerdos. Os deseo mucha suerte. Eugènia

Enhorabona, Eugènia! Se’t presenta un gran repte amb tot el nostre suport.

Clara Lapiedra

Anuncios