Equip d’hoquei especial Barça

Fa 28 anys que Jordi Lobo va decidir unir les seves dues grans passions: l’hoquei i les persones amb discapacitat intel·lectual. El passat dissabte, en el marc de la Festa Major de Les Corts, va rebre la condecoració de “Cortsenc de l’any”, que s’uneix a molts d’altres.

Avui és el coordinador de la secció Hoquei Especial Barça, que dissabte passat va participar en el III Torneig de Les Corts juntament amb el Club Egara, l’Atlètic de Terrassa, l’RC Polo i FC Júnior.

Com espectadora del torneig, vaig tenir l’honor d’aprendre d’aquells nois i noies, amb un fair play i un esprit d’equip dels quals hauríem de prendre nota. Mai havia vist ningú celebrar igual els punts, ni alegrar-se quan el porter d’un equip contrari rebia el trofeu al millor porter del torneig. I és que en les seves paraules de Jordi Lobo, “Lluir la samarreta del Barça eleva l’autoestima”, o poder omplir un pavelló, o rebre aplaudiments, o aparèixer en alguna secció d’un diari esportiu. Fomentar l’esport adaptat és cosa de tots.

Clara Lapiedra

Anuncios