Es dóna el fet que sóc veïna de la família Maragall.

Dono fe que al barri sempre se’ls ha tingut molta estima. De fet, fa un any exacte, en motiu de la celebració del 150è aniversari del naixement de Joan Maragall, es va col·locar un bust a la Plaça Molina, creació d’un dels seus fills. Joan Maragall, poeta autor de “La vaca cega”, entre d’altres, és l’avi del Molt Honorable ex-president de la Generalitat i ex-alcalde de Barcelona, Pasqual Maragall.

Passejant per la zona, com cada dia, vaig descobrir que un dels néts de Joan Maragall, en aquest cas Jordi Maragall i Mira, ha decorat alguns dels establiments de l’entorn duna manera molt creativa i innovadora, a mode de “frescos” sobre la vitrina dels aparadors. Em va sorprendre aquesta manera de fer barri, d’innovar en una iniciativa de marketing de proximitat, probablement no inclosa en el pla estratègic de comunicació de cap dels establiments, sense cap altra finalitat que crear un atractiu per als veïns i passejants.

Clara Lapiedra

Anuncios