Alumni UB aposta per afegir valor en temps de crisi i estrena programa que promet ser la nineta dels ulls. Inspirat per Ricard Fornesa, el programa pretén oferir un mentoring entre exalumnes de la Universitat de Barcelona i els membres del Consell de Notables d’Alumni UB. entre els quals es troben il·lustres personatges com ara Jordi Pujol, Julia Otero, Miquel Roca, Joan Corbella, Jordi Portabella, Tomàs Molina, Artur Mas, Josep Piqué i molts altres.

ImatgeEl Programa permetrà, en grups de 15 persones, assistir a trobades en què es tindrà la ocasió d’intercanviar opinions amb altres assistents, alhora que es podran fer preguntes als Notables.

El programa s’estrena el proper 22 de maig amb un esmorzar amb l’inspirador del mateix, Ricard Fornesa, que considera lícit que les noves generacions es puguin aprofitar dels aprenentatges de gent d’altres genracions. A través d’un formulari d’inscripció, es podrà accedir a la prereserva de plaça.

El proper 7 de juny, el torn serà per a Montserrat Tura amb un sopar i, properament, li tocarà a Tomàs Molina.

El programa serà acollit també en facultats de la Universitat de Barcelona, en aquest cas per a alumnes d’últim curs.

En un marc de retallades en educació, la diferenciació que tria Alumni UB envers els seus col·laboradors és la de sumar esforços per a fer que flueixi el coneixement i el networking.

@ClaraLapiedra

Anuncios