No busquis, troba! (Oda al romanticisme, versió 2.0)

No busquis, troba! (Oda al romanticisme, versió 2.0)

marzo 22, 2011 1 Por

A la cua del súper, un noi i una noia se somriuren tímidament. Discretament se sorprenen xafardejant en el carro de l’altre, buscant pistes sobre els seus gustos, la seva condició, el grau de capriciositat. El moment es trenca per una veu que gairebé espanta: “Targeta client?”. La noia paga, ompla les bosses i marxa sospirant mentre pensa: “Fins mai”. Aquesta escena us resulta familiar?

En plena tendència a  virtualitzar-ho tot, des que ens llevem fins que marxem a dormir, fins i tot en l’àmbit de les relacions humanes, m’ha cridat l’atenció aquest nou espai: StreetMatching. A diferència d’altres webs que fomenten la cerca de parella, aquesta fomenta el romanticisme 2.0. És a dir: posa al nostre abast una eina on només és possible localitzar algú seleccionant uns eixos espai / temps concrets. Només si l’altra persona també ho ha notificat es dóna a conèixer el teu perfil i la possibilitat de contactar-hi. Aquest és un fet que posiciona el servei en la línia romàntica, que només pot haver estat iniciada per un feeling físic i no pas com a cerca activa de contactes, començant pel final i seguint el fil.

Ahir es va inaugurar la plataforma, coincidint amb l’arribada de la primavera, i des d’aquí desitjo molta sort als creadors… i als afortunats!

Clara Lapiedra